Novinky z Gránic

Do Gránic v těchto dnech raději nechoďte
8 února, 2021
Plné ruce práce
9 listopadu, 2021
Do Gránic v těchto dnech raději nechoďte
8 února, 2021
Plné ruce práce
9 listopadu, 2021

Období letních prázdnin se nezadržitelně blíží a celá řada z vás jistě navštíví Gránické údolí. Chtěli bychom vám procházku Gránicemi trochu ozvláštnit, a tak přinášíme dvě novinky.

První novinkou je pracovní list, který si stáhnete buď zde, nebo zde a nebo si jej vyzvednete v Infocentru na Obrokově ulici 10, a to od 1.7.2021. Na všechny kvízové otázky najdete odpovědi na naučné stezce S mlokem Gránickým údolím. Vyplněný pracovní list označený kontaktními údaji (jméno, mail, telefon) můžete vhodit od začátku července 2021 v Infocentru na Obrokově ulici do připraveného boxu. Po skončení letošních letních prázdnin vybereme jednoho šťastlivce,  na kterého bude čekat drobná odměna. Kvíz je připraven ve variantě pro mladší a pro starší děti.

S Centrem sociálních služeb Znojmo, p.o. jsme nachystali druhé překvapení. Během letních prázdnin budeme na různá místa Gránického údolí rozmisťovat malované kamínky. Budou to kamínky ztvárňující rozličné motivy z Gránic. Držíme palce, abyste měli štěstí a nějaký ten malovaný kamínek našli. Pokud budete mít čas a chuť, vložte fotku kamínku na Facebook do skupinky Kamínky, anebo nám fotku jednoduše pošlete (trojanova@lesyznojmo.cz).

Závěrem připomínáme, že Gránické údolí je lesem a v lese se musí dodržovat určitá pravidla. Nezapomínejte, prosím, že pohyb na kole je možný pouze po vyznačených cestách, jinak způsobujete obrovské škody na půdním povrchu, erozi, zvyšujete splach půdy atd. Chraňme si toto nádherné místo a na viděnou v Gránicích!

Napsat komentář